Szilikon edényalátét / csúszásmentes és hőálló

1590 Ft 890 Ft

Ha eleged van abból, hogy forró edény rendszeresen kárt okoz a konyhapultban, hogy eltakaríthatatlan nyomot hagy maga után, vagy ha a terítő épségét szeretnéd megőrizni, akkor ez a termék egy nagyszerű választás számodra. Mától nem kell aggódnod a berendezés épségéért. Nem kell rendszeresen új alátétet vásárolnod a elrozsdásodó, vagy elkorhadó alátétek helyettovább...
Mennyiség


Szilikon edényalátét / csúszásmentes és hőálló

Ha eleged van abból, hogy forró edény rendszeresen kárt okoz a konyhapultban, hogy eltakaríthatatlan nyomot hagy maga után, vagy ha a terítő épségét szeretnéd megőrizni, akkor ez a termék egy nagyszerű választás számodra.

Mától nem kell aggódnod a berendezés épségéért. Nem kell rendszeresen új alátétet vásárolnod a elrozsdásodó, vagy elkorhadó alátétek helyett. Olyan megoldásra tehetsz szert, mely élethosszig tart, kompromisszumuk nélkül.

Sokan fém, vagy fa edényalátétet használnak, de ezek a termékek számos kellemetlenséggel járnak együtt. A fém alátét pillanatok alatt átforrósodik, és egy kis figyelmetlenséggel könnyedén megégethetjük vele magunkat. Tisztítása során a hézagokba bekerült víz korrodációt okoz, így pár használat után rozsdafoltok jelennek meg rajta. A fa alátétek masszívnak és hőállónak tűnhetnek, azonban a nedvesség pillanatok alatt tönkreteszi azokat: a hajszálerekbe bejutó víz megduzzasztja a fa anyagát és széthasítja azt. így hosszú távú használatra egyik megoldás sem alkalmas.A megoldás azonban itt van a kezünkben: egy olyan alátétet hoztunk el Neked, mellyel az idők végezetéig megkímélheted a konyhát, az étkezőasztalt, a terítőt és a saját épségedet is. Ez a szilikon edényalátét, kialakításának és anyagának köszönhetően csúszásmentes használatot biztosít. -50°C és 300°C között a termék fagy, illetve hőálló. Hőelvezető bordázatából kifolyólag puszta kézzel is bármikor megfoghatod. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Mosogatógépben és állóvízben egyaránt mosható.

Bizonyítsd be a család és a vendégek számára, hogy praktikusság sokszor az egyszerűséggel jár együtt!

Technikai információk:

  • Anyaga: szilikon
  • Átmérője: 27cm
  • vastagsága: 0,5 cm
  • -50°C és 300°C között hőálló
  • Csúszásmentes
  • Hőelvezető bordázat
  • Egészségre káros anyagot nem tartalmaz
Eredeti ár: 1590 Ft

Akciós ár:

890 Ft

További termékeink

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 2.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 790Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1290Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Véleményed

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat