Én sem maradhatok ki belőle

Az én telefonom eddig még mindig és minden helyzetben megúszta azt, hogy akár a készülék, akár a kijelző törjön, és erre egészen idáig nagyon büszke voltam. Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy tényleg mindig nagyon vigyáztam a készülékeimre, és ezért soha semmilyen segítségre nem szorultam ezen a téren, sem samsung szervíz, sem pedig baráti segítségre nem volt szükségem egyik telefonommal kapcsolatban sem. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy rengeteg ember gondolja most azt, hogy ez iszonyatosan sok esetben a szerencsén is múlik és nem mindig az ember tehet arról, hogy ha a készülék vagy a kijelző meghibásodik, hiszen egy apró mozdulat elég hogy egy baleset kialakuljon és a készülék sérüljön, de nekem ezeket mindig sikerült elkerülni hála a jó égnek, és bizony nagyon büszke is voltam mindig erre. Sajnos ez egészen a múlt hétig tartott, akkor ugyanis hirtelen nekem másra volt szükségem samsung telefon szervíz budapest területén való segítségére.

Elegáns öltözetben voltam ugyanis, és sajnos az öltöny nadrágom zsebéből valahogyan sikerült kicsúszni a telefonomnak, és egészen egy emeleten keresztül pattogott a kemény márvány lépcsőn. Sajnos igen félve emeltem fel én is a telefonom, mert bár volt rajta tok, biztos voltam benne, hogy ezt a fajta esést sérülés nélkül nem úszhatta meg a készülék. Azt gondoltam, hogy a telefonom teljesen használhatatlan lett, azonban az én legnagyobb meglepetésemre, csak a telefon kijelző tört be, és nem lett más problémája a készüléknek. Persze a kijelző teljesen összetört, egyetlen életjelet sem tudtam belőle kinyerni, de legalább más baja nem lett a telefonomnak.

Hála a jó égnek többen nagyon gyorsan a segítségemre siettek az andoridszerviz.hu elérhetőségével, akik így utólag azt kell mondjam, minden elmondott jelzőnek tökéletesen megfelelnek és bárki aki őket választja a biztos eredményben és a tökéletes segítségben bízhat a részükről. Valóban én is csak azt tudom mondani, mint amit nekem is mondtak ott a fogadáson többen, hogy még egy ilyen lelkiismeretes és profi munkát végző, megbízható csapatot nem valószínű hogy bárki is talál a piacon, úgyhogy csak hozzájuk éri meg betérni akár kijelzőcsere, akár más telefon javítási feladat elvégzése érdekében. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban.