Kétségbeesett keresgélés

Az ember néha olyan váratlan helyzetekbe tud keveredni, amit sosem gondolt volna, hogy egyszer őt is elér. Éppen ezért nincs is igazán felkészülve annak sem a fogadására sem pedig a megoldására, ezért szinte levegőt sem kap, tanácstalanul és sokszor kétségbeesve fogadja a helyzetet és méri fel, hogy bizony fogalma sincs, hogy hogyan tudná megoldani a pillanatnyi válságot és hogyan tudna kilábalni a kellemetlen helyzetből amit a nem várt esemény okozott számára. Gyűlöljük az ilyen szituációkat mert megoldhatatlannak tűnnek, közben pedig egy-két nappal a események után rájövünk, hogy mennyire egyszerűen is meg lehetett volna oldani a helyzetet vagy előzni a bajt. Persze akkor már általában késő.

Nem olyan régen velem is megesett egy ilyen esemény, ugyanis a fővárosba kellett látogatnom egy egész hetes konferenciasorozat miatt, de a második napon egészen egyszerűen kicsúszott a kezemből a telefon és teljesen betört a kijelzője. Persze semennyire nem működött a telefon, értesítenem kellett volna a kollégákat hogy nem fogok odaérni az előadás kezdetére, de sehogyan sem tudtam működésre bírni a készüléket. És hát mondanom sem kell, hogy fogalmam sem volt, hogy hol van jó iphone szerviz budapest területén.

Végső elkeseredésemben egy járókellőt kérdeztem meg, hogy tud-e segíteni merre találok jó telefon szerviz csapatot, és hála a jó égnek pont jó ember érkezett velem szembe, hiszen az iszereles csapatát ajánlotta, akik mint utólag megtudtam a legjobb telefon szerviz budapest környékén. Mondanom sem kell, hogy az iphone gyors szerviz szolgáltatás keretén belül bár rekord idő alatt elkészült a telefonom és megvolt a kijelző csere, azonban a kollégáim majd szívrohamot kaptak hogy mi történt velem. Persze utólag mindig okos az ember, hiszen elmehettem volna a konferenciára és kérhettem volna tőlük segítséget a telefon szerviz tekintetében, azonban ez akkor egyáltalán nem jutott eszembe. Mondjuk öröm a probléma közt, hogy ők is az iszereles.hu csapatát ajánlották volna, mert csak bennük bíznak és hozzájuk járnak minden iphone javítás feladatával.