1:18 RC amerikai Abrams - M1A2 - tank - élethű funkciókkal

49990 Ft 36990 Ft
1:18 RC amerikai Abrams - M1A2 - tank - élethű funkciókkal AZ IGAZI TANKJÁTÉK! Az amerikai M1 Abrams tank jelenleg a világ egyik legütőképesebb harckocsija. Három fő változat létezik belőle: az M1 alapváltozat, és a továbbfejlesztett M1A1 és M1A2. Nevét Creighton Abrams tábornokról kapta. A harckocsi taktikai értékét nagyban növeli, hogy metovább...
A termékből még 0 darab van raktáron!
A termék elfogyott!

1:18 RC amerikai Abrams - M1A2 - tank - élethű funkciókkal
AZ IGAZI TANKJÁTÉK!
Az amerikai M1 Abrams tank jelenleg a világ egyik legütőképesebb harckocsija. Három fő változat létezik belőle: az M1 alapváltozat, és a továbbfejlesztett M1A1 és M1A2. Nevét Creighton Abrams tábornokról kapta. A harckocsi taktikai értékét nagyban növeli, hogy menet közben is képes a pontos tüzelésre.
Ha Te is rajongója vagy, pont Neked találták ki ezt a távirányítós modellt, mely egy az egyben élethű mása a nagynak, sőt, még lőni is tud!
Ez az 1:18 méretarányú tank nem csak megjelenésében realisztikus, számtalan élethű funkció gondoskodik még a legminőségibb játékélményről. Bekapcsoláskor a tankcsatákat megidéző valódi motorhangot, gyorsításkor gyorsuló motoreffektet, lövéskor pedig ágyúdörrenést fogsz hallani.

Az elején található menetfény LED világításának köszönhetően sötétben is manőverezhetsz vele! A szettben megtalálod a csomag 6 mm-es sárga műanyaglövedéket, melyet a tank forgatható lövegtornyán lévő ágyúból 15-25 m-es távolságra lőhetsz ki. A lövésfunkció igény szerint ki-be kapcsolható.
Az Abrams tankok ismérve, menet közben is képesek a pontos tüzelésre, míg lehetséges ellenfeleiknek ehhez meg kell állniuk. Ezt a mozgékonyságot élethűen biztosítja számodra a 13 funkciós rádiós távirányító, mellyel a tank képes:
- 3 sebességben előre, 2 sebességben hátra haladni;
- fél fordulattal balra előre, fél fordulattal balra hátra, fél fordulattal jobbra előre, fél fordulattal jobbra hátra mozogni;
- helyből jobbra fordulni és normál jobb kanyarra;
- helyből balra fordulni és normál bal kanyarra.
Full funkciós rádióvezérlésének köszönhetően 2 frekvencia közül választhatsz (27 MHz és 40 MHz). Így egyszerre 1 távirányítóval 2 tankot is csatáztathatsz!A távirányító 3 db 1,5 V-os ceruzaelemmel működik (nem tartozék!)
Mindezeken kívül a csomag tartalmaz még egy 9,6 V-os tölthető akkumulátort, hozzá töltőkábelt,valamint egy ízlés szerint kifesthető katonafigurát két fajta gépfegyverrel, hogy tankod ne maradjon parancsnok nélkül sem!
Tulajdonságok:
- Élethű RC amerikai Abrams -M1A2- tank
- 1:18 méretarány
- Realisztikus tankhangok
- 6 mm-es műanyag lövedékcsomag
- Forgó lövegtorony
- 13 funkciós rádiós távirányító, 2 frekvenciával (27, 40 MHz) 2 tank irányításához
- 9,6 V-os tölthető akkumulátorról működés, hozzá töltőkábellel
- Kifesthető katonafigura, 2 féle lőfegyverrel
- Tank méretei: hossz: 50 cm, magasság: 15 cm, átmérő 19 cm
- A tank műanyag és fém alkatrészekből készült, apró elemeket is tartalmaz, így használata nem ajánlott 3 éves kor alatt.

Eredeti ár: 49 990 Ft

Akciós ár:
36 990 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590 Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Véleményed

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat