30 részes gyermek biztonsági készlet

5990 Ft 2290 Ft
- hogy elkerüld az otthoni baleseteketA kicsik állandóan mozognak, jönnek-mennek, kúsznak-másznak szaladgálnak, nem lehet őket megállítani. :) Sajnos a veszélyérzet és a védekező reflexek sokszor még 6-7 éves korban sem alakulnak ki teljesen, a lakásod-házad pedig számos baleset forrása lehet egy kisgyermek számára. Bár a kisemberek tapasztalatlanok, rendkívül találétovább...
A termékből még 0 darab van raktáron!
A termék elfogyott!


30 részes gyermek biztonsági készlet - hogy elkerüld az otthoni baleseteket

A kicsik állandóan mozognak, jönnek-mennek, kúsznak-másznak szaladgálnak, nem lehet őket megállítani. :)

Sajnos a veszélyérzet és a védekező reflexek sokszor még 6-7 éves korban sem alakulnak ki teljesen, a lakásod-házad pedig számos baleset forrása lehet egy kisgyermek számára. Bár a kisemberek tapasztalatlanok, rendkívül találékonyak, így sok olyan eszköz vagy berendezési tárgy is komoly gondot okozhat, amire nem is gondolnál.

Ezzel a 30 részes készlettel rengeteg balesetet előzhetsz meg és biztonságos környezetet teremthetsz a számodra legfontosabb ember számára.

A CSOMAG TARTALMA:
- Konnektor fedő dugó 12 db - kialakítása miatt, kizárt hogy az aljzatba bele tudjon nyúlni, vagy bármit beledugjon, így az áramütés veszélye kipipálva
- Sarok lekerekítő, gumiból 8 db - egy elesésnél, az asztalok éles sarkai okozzák a legtöbb sérülést, így ezt a rizikófaktort is megszüntetheted.

 
- Fiók-zár 6db - a konyha és szerszámos fiókokat mindenképpen érdemes védelemmel ellátnod, statisztikák szerint ezeket fedezi fel leghamarabb a szülők dolgai közül a kíváncsi gyermek.
 
- Hűtőszekrény retesz - a konyha és szerszámos fiókokat mindenképpen érdemes védelemmel ellátnod, statisztikák szerint ezeket fedezi fel leghamarabb a szülők dolgai közül a kíváncsi gyermek.

Wc-tető zár - Amíg mindenbe belemásznak, megfognak és megkóstolnak, jobb ha bizonyos fedők zárva maradnak!
 
- Becsapódást gátló - Ha nyitva hagyod a gyerekszoba ajtaját, nem fog becsapódni, és így biztosan a kezére sem tudja majd rácsapni az ajtót

- Univerzális zár bármilyen szekrényre, ajtóra.
 

A kiegészítők egyszerűen öntapadóval felszerelhetők, és egy felnőtt logikával rendelkező ember számára egyszerűen kezelhetők, de működésükről részletes magyar leírást is találsz a csomagban.

Eredeti ár: 5 990 Ft

Akciós ár:

2290 Ft

További termékeink

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1380 Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Véleményed

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat