H.O.D. 5500k 2500LM xenon izzó h1, h4, h7, h11, hb3, hb4 foglalatban / kerámia foglalatos / 55W

5990 Ft 3690 Ft
H.O.D. 5500k 2500LM xenon izzó normál H1, H4, H7, H11, HB3, HB4 / kerámia foglalatbanHa megfelelően megvilágítod az utat magad előtt, hamarabb felismered a váratlan helyzeteket, és a szemed is kevésbé fárad el. A hagyományos autóizzók, 3000k körüli, melegfehér színtartománya elnyeli a sötétebb kontúrokat, ezért van az is pl hogy este abba az úthibába is belefutsz, amit natovább...
Mennyiség
H.O.D. 5500k 2500LM xenon izzó normál H1, H4, H7, H11, HB3, HB4 / kerámia foglalatban
Ha megfelelően megvilágítod az utat magad előtt, hamarabb felismered a váratlan helyzeteket, és a szemed is kevésbé fárad el.

A hagyományos autóizzók, 3000k körüli, melegfehér színtartománya elnyeli a sötétebb kontúrokat, ezért van az is pl hogy este abba az úthibába is belefutsz, amit nappal egy laza manőverrel simán elkerülsz.Az autógyártók is felismerték, hogy a jégfehér, 4000 - 7000k közötti színtartomány, jobban láthatóvá teszi az esti környezetet, ezért már szinte minden újonnan gyártott gépkocsiba xenon fényszórót szerelnek.

Akár követhetnéd is, az autógyárak példáját, az áhított fényerő eléréséhez, de ezt különböző jogszabályok tiltják, tízezrekbe kerül és a rend éber őrei sem gratulálnak, az utólagosan szerelt xenon szettek tulajdonosainak.

Sokan nem tudják ennek okát, pedig igen egyszerű.

A gyárilag normál izzóval szerelt autók fényszórók foncsorozásához nem alkalmazkodnak az utólagos xenon szettek, az izzók eltérő méretűek ezért a vetítési szög szétszóródik, és vakítja a szembejövőket.
A H.O.D. magas intenzitású oliva izzóval, kihozhatod normál fényszóródból a maximumot.

Használata teljesen legális, ,mivel megfelelő helyre vetíti a fényt, és nem vakítja el a szembejövőket sem.

A fényvisszaverő felületek (táblák, útburkolati jelek, korlátok) már hamarabb, messzebbről láthatóvá válnak, és a sötétebb tónusú tárgyakat is előbb ismered fel az 5500 kelvin színhőmérsékletű, 2500 lumen erősségű fényben. 
Mérete, foglalata, vetítési szöge megegyezik a hagyományos izzókéval, de vastagabb, titánium ötvözet izzószállal, kevert (xenon és neon) gázokkal, speciális üvegből egyedi formával készül.

Beszerelése, semmilyen átalakítást, szaktudást nem ígényel, és egy egyszerű izzócserével megoldható. Speciális kialakításnak köszönhetően, fényereje a normál izzók kétszerese(!)
Eredeti ár: 5990 Ft

Akciós ár:
3690 Ft

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590 Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Véleményed

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat