Germánium zuhanyrózsa aktív anion kristály szűrővel

6800 Ft 1990 Ft
Valójában mi is az az anion?Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője. Mindenhol jelen van a természetben, télen kisebb, tavasszal és nyáron nagyobb mennyiségben. Amikor igazán frissnek és élettel telinek érezzük a levegőt, pl.: egy tavaszi reggelen a természetben, akkor az anion mennyiség is bőséges. (800 - 2000 anion / cm3 ) mely jótékony hattovább...
Mennyiség


Germánium zuhanyrózsa aktív anion kristály szűrővel

Valójában mi is az az anion?

Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője. Mindenhol jelen van a természetben, télen kisebb, tavasszal és nyáron nagyobb mennyiségben.

Amikor igazán frissnek és élettel telinek érezzük a levegőt, pl.: egy tavaszi reggelen a természetben, akkor az anion mennyiség is bőséges. (800 - 2000 anion / cm3 ) mely jótékony hatással van minden élőlényre fizikailag és lelkileg is. Anionban gazdag helyeken egyszerűen frissnek érezzük a levegőt.

Szeretnéd élvezni a vízesések, zuhatagok és a természet éltető frissességét? Most a fürdőszobádba visszük az élményt! Ha ezt a zuhanyfejet használod, lazító testi-lelki megújulással párosul, az esti zuhanyzás. Az anion és germánium kristálygolyók természetes fertőtlenítő hatásuk miatt, gátolják a baktériumok szaporodását, és kiszűrik a vízből a bőrre és szervezetre egyaránt veszélyes klórt. Az anionok jelenléte a vérben megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben.


Gátolja a vírusok-baktériumok szaporodását, megszünteti a kellemetlen szagokat, ezáltal kellemes közérzetet biztosít. Semlegesíti az emberi szervezetre káros pozitív ionokat, csökkenti a stressz hormonokat, gátolhatja a különböző betegségek kialakulását. Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik.


 A zuhanyfej, a fent leírt tulajdonságai mellett,  víztakarékos is, a hagyományos fejekkel ellentétben,  tizedmilliméternyi átmérőjű lyukakon, 25%-al  kevesebb vizet enged át. Az esőszerű sűrű  porlasztott vízsugár bizsergető masszázsként hat a  bőrre, serkenti a vérkeringést, és a szervezet  regenerációs folyamataira is pozitív hatással van.

Eredeti ár: 6800 Ft

Akciós ár:

1990 Ft

További termékeink

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590 Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Véleményed

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat