Nagy játék harci autó távirányítóval- robogj, akár a nagyok!

89990 Ft 68940 Ft
Minden gyermek imádja, ha egy kicsit a nagyok világába csöppenhet és a saját méreteire szabva utánozhatja a felnőtteket. Most könnyedén megadhatod szemed fényének ezt a különleges élményt, ezzel a vagány, távirányítható gyermek harckocsival! Garantáltan biztos sikert aratsz az akcióra vágyó gyerkőcöknél. Ha beszáll az ifjú sofőr, ő maga irányíthatja az autót,tovább...
Mennyiség


Nagy játék harci autó távirányítóval- robogj, akár a nagyok!

Minden gyermek imádja, ha egy kicsit a nagyok világába csöppenhet és a saját méreteire szabva utánozhatja a felnőtteket. Most könnyedén megadhatod szemed fényének ezt a különleges élményt, ezzel a vagány, távirányítható gyermek harckocsival!

Garantáltan biztos sikert aratsz az akcióra vágyó gyerkőcöknél. Ha beszáll az ifjú sofőr, ő maga irányíthatja az autót, haladhat előre, vagy akár rükvercbe is válthat.

Csemetéd elszórakozhat az első és hátsó világítással, a dudával és beépített dallamokkal is játszhat , de a jet csatlakozónak köszönhetően MP3 lejátszóval is összekötheted, így a gyermek kedvenc zenéit is tudja játék közben hallgatni. Elején dupla ágyúkkal rendelkezik, rajtuk 4 világító piros LED-del, amelyeket egy robotpilóta irányít. Fölötte a bukókereten hosszú LED lámpa fut végig, amely színesen villog. A hátsó bukókereten kék és piros nagy LED-ek világítanak, és a hátsó féklámpák is rendelkeznek világítással. Minden fényeffekt külön gombbal aktiválható. Kormánya segítségével a lurkó könnyedén fordulhat balra és jobbra, a rajta elhelyezett gombok segítségével pedig indexelhet, dudálhat, különböző zeneszámokat, szirénát és golyózápor hangeffektet hívhat elő, amelyeket szintén villogó fények kísérnek.
A kormányon kívül irányításáról a start és fék pedálok és gondoskodnak, amelyek inaktívvá válnak távirányítás módban. Visszapillantó tükrei 180°-ban fordíthatóak . A műszerfal jobb oldalán található bekapcs gomb és a voltmérő egység, a balon pedig a sebességszabályozó kapcsolók (gyors: 3,6-3,8 km/h; lassú: 1,7-1,9 km/h), valamint az MP3 lejátszó egység hangerőszabályzóval.

Gyermeked védelméről gondoskodik az üléshez tartozó biztonsági öv, továbbá a kerekeken elhelyezett csúszásgátló csíkok adnak stabilitást, bármilyen talajon. A kocsi maximálisan 30 kg-ot bír el, 3 és 7 év között használható biztonsággal. Beépített akkumulátorral (2x6V/7Ah) rendelkezik, melyet a tartozék töltővel tölthetsz fel.

Tulajdonságok:

- Távirányítós és pedál móddal is rendelkezik
- 2x6V/7Ah akkumulátorral működik
- 30 kg-ig használható
- Első és hátsó fényszórók, ágyú LED-ek, bukókeret világítás, sziréna világítás
- Duda, fegyverhang, sziréna és beépített dallamok
- MP3 lejátszás - jet csatlakozó
- Biztonsági öv
- Csúszásmentes kerekek
- 4 km/h csúcssebesség
- 80-120 perc játékidő
8-12 óra töltési idő
- Méret: 118cm x 65,5cm x 42cm
- Távirányítóhoz 2 db 1.5 V AAA elem tartozék
Eredeti ár: 89 990 Ft

Akciós ár:

68940 Ft

További termékeink

Személyes átvétel bemutatótermünkben: A megrendelést követően az áru AZONNAL átvehető!

Hétfőtől-Péntekig, 10:00h és 19:00h között, előzetes egyeztetés nélkül ,

bármikor jöhet hozzánk, címünk: VII .ker (1071) Damjanich u. 51.

Előre utalás futárszolgálattal:

A szállítási költség előre utalás esetén: 995 Ft

Utánvét futárszolgálattal:

A teljes összeget (termék + szállítási és utánvét díj) a futárnak kell majd fizetni , a csomag átvételekor.

A szállítási költség utánvét esetén: 1590 Ft

Kérjük oszd meg véleményed a többiekkel!

Név:
E-mail:
Véleményed

Kosaram
Vélemények
Ügyfélszolgálat