Akik a legjobban csinálják

Az ember manapság iszonyatosan kiélezett és bonyolult körülmények között tud vállalkozást vezetni. Azt tudom mondani, hogy még régen iszonyatosan sokan azért nem vágtak bele saját cég alapításába, mert nagyon sok tőke, félre tett forrás kellett hozzá, addig ma már sokkalta egyszerűbb belefogni bármibe, azonban a piaci helyzet, a folytonos változások és az azokra való azonnali reagálás kényszere már sokkal árnyaltabb helyzeteket teremt. Csak abban az esetben lesz ma már sikeres és hosszú távon is fejlődést és sikereket realizáló egy vállalkozás, hogy ha az ember hihetetlen sok időt és energiát tölt azzal, hogy a tervezést megoldja, és persze megfelelő háttér tudása is van ezekhez, ami sok esetben hiányzik. Csak úgy ellavírozni pár hónap, vagy akár egy – két évnél hosszabb időszakot átfogóan azt hiszem nem tud egy vállalkozás. De mit tehet az ember akkor, hogy ha nincs megfelelő tudása és tapasztalata mindehhez?

Külső szakértő csapatokkal való együttműködéssel ezek a terhek nagymértékben csökkenthetők, azonban nyilván nagyon fontos, hogy az a csapat vagy vállalkozás a lehető legprofibb és legjobb eredményt biztosító szolgáltató legyen. Ezt pedig szintén nagyon nehéz kiszűrni a rengeteg ajánlatból amit mondjuk az interneten találni tud az ember. Az én taktikám ezekre az esetekre az, hogy ajánlást kérek olyan emberektől, akiknél látom, hogy az adott területen nem csak el van végezve a munka, hanem bizony eredményes és jól gyümölcsöző a kapcsolat, ami a folyamatos növekedésben és fejlődésben meg is látszik.

Én így találtam rá az activesafety csapatára, akik felé az egyik legnagyobb elvásárom az volt, hogy a munkavédelmi oktatás feladatát úgy tudják véghez vinni, hogy az nem csak egy szükséges rossz lesz az emberek szemében, hanem bizony egy eredményes és értelmes tréning, ahol meg tudják tanítani velük, hogy egy-egy nem várt esemény kapcsán milyen intézkedésekkel tudják a minimálisra csökkenteni az anyagi kárt és az emberi sérülés veszélyét. És azt kell mondjam, hogy ezt a kérésemet tökéletesen teljesítették, és ezt nem csak én látom kívülről, hanem bizony a kollégák visszajelzései is ezt mutatják. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni bennük és a munkájuk eredményében.